Приоритетите на Стефан Радев са във фокуса на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”

09.10.2023 / 12:01

Кандидатът на ГЕРБ за трети кметски мандат Стефан Радев отново споделя идеите си и отговаря на въпросите на граждани в собствен подкаст. Първият епизод на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” е наличен в профилите на Радев в YouTube и Facebook.

В подкаста се връщаме с акценти към откриващото събитие на ГЕРБ Сливен и подкрепата, която Бойко Борисов оказа на кандидатите в региона. Слушателите могат да научат и повече за управленската програма и основните приоритети на Стефан Радев от самия него. Кандидатът на ГЕРБ ще отговаря на седем въпроса във всеки епизод на подкаста, а след първото издание лично гражданите на Сливен ще задават въпросите към кмета. Това може да стане чрез коментари в поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалния му профил във Facebook.

Това е поредно отваряне към гражданите на Сливен и техните проблеми, след като Радев инициира платформата “ЗАЕДНО РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”. В нея всеки с добри идеи за развитието на общината може да допише управленската му програма. Само за първата седмица над 121 сливналии са споделили вижданията си за развитие на града с кмета, а екипът на ГЕРБ Сливен вече преглежда и обобщава идеите. В края на кампанията най-добрите ще бъдат избрани и ще залегнат в програмата на Радев и екипа му.

В първия епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” гостува и кандидатът за общински съветник Алексей Василев. Той разкрива повече за какво ще работи като общински съветник и споделя как личният пример може да накара младите да спортуват, а спортът да се превърне в превенция срещу заболявания.

Стефан Радев е първият български градоначалник, който споделя идеите си и отговаря на граждани в собствен подкаст. Той направи това още през 2019-а в подкаста “Повече за хората тук”, а политиката на отворени врати и достъпност за гражданите продължава и през двата му управленски мандата. Епизодите на подкаста ще са достъпни тук:

 

https://www.youtube.com/@stefanradevsliven

 

https://www.facebook.com/stefanradevsliven

 

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев