ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра

-------
10.10.2023 / 12:10

Жителите на Сливен вече могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която могат да се срещнат с кандидатите за общински съветници под номер 7 в бюлетината. Освен това всеки може да се сдобие с отчета за постигнатото в изминалия мандат от екипа на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен, както и управленската програма “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”.

„Жителите на Община Сливен могат да допишат Програмата, която изготвихме за новия управленски мандат. До 22 октомври всички желаещи могат да споделят своите идеи за развитието на Сливен и региона на https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9. Моите съграждани могат да направят това и на самата шатра. В края на кампанията, на специално събитие ще обобщим най-добрите идеи, които ще залегнат в управленската програма на кандидатите под номер 7 в бюлетината“, каза Стефан Радев.

Шатрата е отворена в рамките на работното време, всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. При лошо време желаещите могат да се сдобият с агитационни материали от офиса на ГЕРБ Сливен.

Кандидатите за общински съветници ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата. Такива срещи предвижда и кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев.

Цялата предизборна програма на Стефан Радев и кандидатите за общински съветници е достъпна на сайта на ГЕРБ Сливен - https://gerb-sliven.org/izbori2023.php

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев