Стефан Радев отново отговаря на въпроси на граждани

----
20.10.2023 / 16:39

Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев отново отговаря на въпроси на граждани. Това става в третия епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”, който е достъпен в официалния канал на Радев в YouTube, както и в профила му във Facebook. С това Радев продължава активната си комуникация с хората, които му пишат в социалните мрежи и дават своите предложения за надграждане на управленската програма в инициативата “ЗАЕДНО РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”.

В третия епизод на подкаста Стефан Радев разкрива още и защо икономическото развитие продължава да бъде сред основните приоритети пред Сливен, както и ще продължи ли общинската администрация балансираната данъчна политика.

Сред акцентите в епизода е и интервю с д-р Милена Ченкова- Дурева. Освен уважаван началник на Инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, тя е и кандидат за общински съветник с преференция 108.

В епизода се обобщава и широката подкрепа, която кандидатът под номер 7 в бюлетината Стефан Радев получава от СДС Сливен, както и от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

 

Епизодът на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” е достъпен тук -

 

Сливналии може да продължат да задават своите въпроси към Стефан Радев в поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалната му Facebook страница.

 

Продължава да е отворена и опцията за допълване на управленската програма на ГЕРБ Сливен - https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9

 

Гласувайте за кмет на Сливен с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев.

Подкрепете кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с номер 7 в бюлетината.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев