КОД призова за подкрепа за кандидата на ГЕРБ Стефан Радев

-----
01.11.2023 / 17:06

Консервативно обединение на десницата /КОД/ заявява отново категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това заяви адвокат Димитър Сяров, който е областен председател на КОД.

„Аз още преди осем години подкрепих Стефан Радев, когато излезе за първи мандат. Тогава в качеството си на областен управител и представител на Реформаторския блок, дадохме подкрепата си за г-н Радев. Той оправда доверието ни. Показа с работата си, че тази подкрепа е била навременна и абсолютно оправда нашите очаквания. Днес като областен председател на Консервативно обединение на десницата и като човек, който активно се занимава с политика заявявам подкрепата си за Стефан Радев“, каза Димитър Сяров.

Той бе категоричен, че и в двата си мандата Стефан Радев по практичен и последователен начин е успял да подреди финансите на Общината. „Стефан Радев е единственият кмет на Сливен, който след демократичните промени в страната върна доверието на Европа към управлението на общината. Той върна достойнството на нашите съграждани – наследници на велики българи, родени в Сливен. Със своята експертиза и опит Радев преодоля най-големите кризи на града и общината. Сливен няма време за губене или връщане към останалите в миналото финансови проблеми, несигурност и изолация“, каза още Сяров.

„Уважаеми съграждани, подкрепете г-н Стефан Радев с номер 7 в неделя заради неговия професионализъм и отдаденост в полза на града и хората, които живеят тук“, призова Димитър Сяров.

За да се реализира амбициозната програма на Стефан Радев и ГЕРБ Сливен, гласувайте на 5 ноември с номер 7 в бюлетината.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев