Анелия Стоянова е новия общински председател на ГЕРБ в Твърдица

-------
03.04.2024 / 12:19

Анелия Стоянова е новия общински председател на ГЕРБ в Твърдица. На редовно заседание общинската структура на партията гласува новото ръководство, в което има широко представителство на населените места.

Организационен секретар е Радостина Бакалова-Петкова, а членове са Петко Ненов, Валентин Кръстев, Айше Мехмедова и Ивелина Димова. Предстои събрание и в с. Сборище, на което ще се избере представител на населеното място, който също ще стане част от общинското ръководство на ГЕРБ – Твърдица.

Анелия Стоянова е педагог и общински съветник от ГЕРБ – втори мандат. Член е на Управителния съвет на МГЕРБ за област Сливен. В работата си като общински ръководител на ГЕРБ в община Твърдица, Анелия Стоянова ще насочи усилията си към оздравяване на общинската организация, привличане на още хора към идеите и целите на партията, както и активна работа с младите хора от региона. Приоритет ще бъдат предстоящите извънредни парламентарни избори и изборите за Европейски парламент.

„ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в политическите процеси и залага на тяхното развитие и реализация. Ще продължим да работим със същата увереност заедно с досегашното ръководство, защото те са хора с опит и можем да се учим от тях. Смятам, че всички заедно можем да реализираме идеите и приоритетите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Ще работим по инициативи свързани със социални и общественополезни дейности, развитие на спорта за младите хора. За мен са важни хората, затова ще работим енергично и в екип, за да гарантираме по-доброто бъдеще на страната ни и родния край“, заяви Анелия Стоянова.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Твърдица категорично заяви готовността на ръководството да работи с отдаденост за каузата ГЕРБ и изрази вярата си, че добрите резултати ще бъдат видими още тази година.

„Имаме много работа за вършене. Целта ни е победа на предстоящите избори. Имаме амбиция ГЕРБ отново да е първа политическа сила, както в региона, така и в страната“, категорична е Анелия Стоянова.

Още снимки от новината

-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев