ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра

-----
22.05.2024 / 15:03

От днес гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 22 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, решенията за изход от кризите, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Всеки ден в изнесената ни приемна, нашите съграждани могат да се срещнат и да поговорят с кандидатите от листата с номер 22. Ние сме родени и живеем в Сливен и региона. Хората ни познават. Затова разчитаме на подкрепата Ви на 9 юни“, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Мария Белова, която е под номер 102 в листата.

Тя обясни, че в Управленската програма на ГЕРБ-СДС са заложени краткосрочни и дългосрочни цели, които могат да се изпълнят в рамките на пълен мандат. „Всичко заложено в програмата ни е изпълнимо и е в интерес на гражданите. Във всяка секторна политика имаме приоритети, които вярвам, че ще реализираме с подкрепата на българските граждани. Надявам се, че след 9 юни ще имаме стабилно правителство на ГЕРБ, което липсваше през последните три години“, уточни Мария Белова.

По думите й не само в предизборната кампания, но и в редовните приемни с граждани, хората поставят много и различни проблеми. Част от тях са свързани с нестабилността на страната и несигурността, която води тя, с програмата за саниране, която ГЕРБ стартира в кабинета на Борисов 3. „Хората питат кога ще започне тази програма и кога ще стартира работата по последните одобрени за саниране обекти. За нас като народни представители това е приоритет, защото е изключително полезно за хората“, коментира Мария Белова.

Тя бе категорична, че основното, което искат сега българите е сигурност, стабилност и предвидимост за бъдещето. „Затова ние ще продължим да слушаме какво ни казват хората и да работим за решаване на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим“, каза още Белова.

Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Срещи с кандидатите могат да се провеждат и в офиса на партията. Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Още снимки от новината

-----
-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев