Десислава Танева: Гласувах за сигурност, с надежда за редовно правителство

-----
09.06.2024 / 12:10

„Днес гласувах за сигурност. Гласувах с надеждата за редовно правителство и за това да има прогнозируемост на средата, в която живеем. Гласувах за нормален диалог и за възможностите да имаме перспектива. Гласувах за справедлива Европа, която да бъде управлявана добре и всяка държава членка да бъде разпознаваема, както и техните граждани“, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

По думите й изключително важно е да има редовно правителство, което да управлява със знания и опит, и хората да бъдат уверени в утрешния ден.

Тя призова хората да излязат и да гласуват, защото по този начин изразяваме своята гражданска позиция и грижа за съдбата на България.

„Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе държавата от кризите. Няма значение как ще гласуваме – с хартиена бюлетина или на машина. Аз вярвам на изборната администрация и нямам съмнение, че всички гласове ще бъдат отчетени правилно“, заяви Десислава Танева.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“.

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев