Ибрям Мустафов и Георги Даскалов: Единствената точна рецепта за подобряване състоянието на страната е редовно правителство на ГЕРБ

-----
05.10.2024 / 13:52

Здравето е най-голямата ценност в съвременните развити общества, тъй като е предпоставка за увеличаване на благосъстоянието на държавата. Всеки човек, независимо от мястото, където живее, да има бърз достъп до здравеопазване е основна цел на ГЕРБ-СДС. Това заяви кандидатът за народен представител Ибрям Мустафов, който е под номер 105 в листата с номер 18. Той е категоричен, че единствената точна рецепта за подобряване състоянието на страната е редовно правителство на ГЕРБ.

„Хората знаят, че при всеки проблем ние сме насреща и сме готови да съдействаме. Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да върнем доверието на хората в институциите и да спрем противопоставянето и всекидневните внушения и лъжи“, посочи Ибрям Мустафов.

От своя страна кандидатът под номер 110 в листата с N18 Георги Даскалов заяви, че целта пред ГЕРБ-СДС е не просто да спечели поредните предсрочни парламентарни избори, но и да състави стабилно редовно правителство.

„Това, което поехме като ангажимент в здравеопазването и успяхме да изпълним е прекратяване на продажбата на така наречените вейпове на деца, спряхме друго опасно вещество използвано от младежите – райския газ. Осигурихме мобилни лекарски екипи за труднодостъпните райони, както и преглед от разстояние чрез телемедицина. Това е само малка част. Още много неща можем да направим, както вече сме доказали, но за да постигнем приоритетите ни е нужна подкрепата на всеки български гражданин. Призовавам всеки жител на Сливен и областта да излезе да гласува на 27 октомври, за да се случи всяко едно нещо, което се очаква от държавата. Сигурност и стабилност - това й трябва на България, а ГЕРБ-СДС може да го осигури“, каза още Георги Даскалов.

„В управленската ни програма е предвидено създаване на Национален център за скрининг и профилактика на социалнозначими заболявания на новородени, бебета, деца и възрастни, кадрово обезпечаване с лекари и професионалисти по здравни грижи – тристълбово финансиране, както и достъпна и всеобхватна здравна система. За здравето на децата на България сме заложили създаване на национален център за широкообхватен пренатален и неонатален скрининг, специализирани профилактични здравни и дентални програми в детските градини и училищата, допълнително учебно време по здравно образование за здравословен начин на живот. Трябва да работим за осигуряването на оптимално здраве на населението чрез превенция“, каза още Ибрям Мустафов.

Още снимки от новината

-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев