ПП ГЕРБ-Сливен проведе среща с жителите на село Горно Александрово

24.09.2011 / 23:33

Народният представител Десислава Танева и областен координатор на ПП ГЕРБ в Сливен и представители на партията се срещнаха с жители на село Горно Александрово. Пред събралите се на площада хора Десислава Танева благодари на кмета на селото Мария Димитрова за резултатите от нейната работа.

„Искам да поздравя Мария Димитрова за това, което успя да направи за вас с много усилия, труд и желание в период, който беше труден за всички. Ние сме тук, за да я подкрепим за следващ мандат и съм сигурна, че всички разумни хора, които виждат какво е направила тя при тези условия, ще отчетат това и ще дадат вота си. Призовавам ви на президентските избори да гласувате за Росен Плевнелиев – човек, който е доказал възможностите си в частния сектор, човек, който направи за две години, това, което негови предшественици не успяха за осем години. Още в средата на мандата на правителството ще имаме пуснати магистрали. Искам да ви призова да гласувате със същата бюлетина - номер 2 за кмета на общината Йордан Лечков и листата общински съветници от ПП ГЕРБ, които преживяха много труден период през последните две години”, каза Десислава Танева.

Мария Димитрова благодари за подкрепата, която е получавала през годините от областното ръководство на ГЕРБ, от кмета на общината Йордан Лечков, от Общинския съвет и общинската администрация. По време на нейния мандат за селото са привлечени около 250 000 лева. „Монтирахме антипаркингови тела за площада, ремонтирахме трите стаи в сградата на кметството, закупихме и компютър. Изградихме паметник на загиналите в Първата световна война жители на селото, направихме основен ремонт на православен храм „Св. Петка”. Подменихме 1300 метра водопроводни тръби, направихме футболно игрище, автобусни спирки, предстои монтирането на детски люлки”, каза Димитрова. Тя обеща през следващия мандат да работи за изграждане на футболно игрище в парка, младежки клуб към читалището, да се асфалтират улиците в селото, да се изгради мост в западната част на Горно Александров и да се кандидатства по всички програми за финансиране.

На срещата в Горно Александрово присъстваха още кметът на община Сливен Йордан Лечков и кандидат на ГЕРБ за кмет трети мандат, председателят на Общински съвет Мария Григорова и общинските съветници Димитър Митев и Сашо Александров.

За жителите на селото своя програма представи ансамбъл „Браво” с ръководител Иван Добрев.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев