Сливен е привлекателен спортен център

001
01.10.2011 / 13:05

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Мария Григорова, Живко Минчев, Здравко Костадинов и Димитър Митев бяха на откриване на Балканиадата по самбо за момичета и момчета в Сливен. Домакини на международната надпревара са сливенският клуб „Ставен” и Българската федерация по самбо. В турнира участват състезатели от Румъния, Черна гора, Сърбия, Албания, България, Гърция и Македония.

Това е поредно голямо международно спортно събитие, след Балканиадата по лека атлетика, на което домакин е Сливен. Създадени са добри възможности за хората със спортен дух - най-модерни писти за лекоатлетите, кортове с осветление, джудистите са в най-модерната сграда, която е газифицирана.. „Скоро ще открием покрита лекоатлетическа писта, която също е модернизирана. Общината помага и ще помага на спорта, каза кандидатът за кмет Йордан Лечков.

За да подкрепя хората, които спортуват, общинският съвет всяка година гласува между 450 и 500 000 лева за издръжката на спортните бази. Реконструирани са детски спортни площадки, направен е основен ремонт на зала „Борба”, изградена е мултифункционална площадка по програма „Хет трик”. Основно ремонтирани са спортни обекти и площадки в различни населени места

Още снимки от новината

002
003

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев