Атанас Атанасов: ГЕРБ дава възможности на предприемчивите и амбициозните хора, които са готовите да успяват

001
01.10.2011 / 15:14

Кандидатът за кмет на община Твърдица от ГЕРБ Атанас Атанасов бе представен пред обществеността в препълнената голяма зала на читалището „Св. Св. Кирил и Методий” на 30 септември.

Гости на тържеството бяха народните представители от ГЕРБ Десислава Танева и Юлияна Колева, областният управител на област Сливен Марин Кавръков, кметът на община Твърдица Катя Дойчева и секретарят на общината Пламен Курумилев.

В предизборната надпревара ГЕРБ – Твърдица издига кандидати за кметове в гр. Шивачево, с. Сборище, с. Оризари, с. Бяла паланка, с. Жълт бряг и с. Боров дол. Кандидатите за общински съветници са 17.

„Надяваме се със своя глас хората от община Твърдица да подкрепят истината, професионализма, отговорността и моралните ценности, които предлагат кандидатите за общински съветници”, каза в приветствието си водачът на листата Иван Петров, общински координатор на ГЕРБ в Твърдица.

Кандидатът за кмет на община Твърдица Атанас Атанасов поздрави присъстващите и подчерта, че ще работи за една по–добре управлявана и икономически по–стабилна община. Изборът на всеки е личен, но победата на предстоящите избори е много важна, защото ГЕРБ дава възможности на предприемчивите и амбициозните хора, които са готовите да успяват.

Депутатът Десислава Танева пожела след четири години да се поздравяваме с успешното управление на община Твърдица от кмета г-н Атанасов и екипът му общински съветници.

За доброто настроение на гостите се погрижиха артистите от Драматичен театър "Стефан Киров" – Сливен, които представиха спектакъла „Comedy show 4x4”.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев