ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
16.10.2011 / 11:02

Даниела Христова: ГЕРБ дава възможност на младите хора да бъдат активни в местното самоуправление

Даниела Христова - икономист, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ Защо сте в листата на ГЕРБ?

Защото ГЕРБ дава възможност на младите хора да се включат активно в местното самоуправление не само в нашия града, но и навсякъде в страната.

Какво най-много Ви харесва в Сливен?

Сливен е възрожденски град с богата култура и история. Сливен е градът, който дава възможност за развитие както на фирми, така и на граждани. Какво не Ви харесва в Сливен?

Все още в града липсва нагласа, че младите хора могат да бъдат отговорни и да създават ползи чрез своя труд. Какво най-първо бихте променили в Сливен ако зависи от Вас?

Град Сливен е градът, в който съм родена, в който ще остана. В този смисъл ще търся начини младите хора да останат в града ни чрез създаване на нови работни места. Ще работя активно за развитието на търговията, социалната сфера, туризма и с всичко което е свързано в града ни.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Общинският съвет е колективен орган с обща компетентност. Считам че решенията, които ще се вземат от общинския съвет ще почиват върху един разумен дебат, чийто резултати ще бъдат в полза на гражданите в Сливенска област.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната работа с него?

За мен г-н Лечков е един нетрадиционен кмет, търсещ и намиращ практични решения. Той разглежда проблемите на областта в дългосрочен аспект и намира начини за тяхното решаване. Г-н Лечков дава обещания за неща, които ще бъдат реално изпълнени.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев