ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
18.10.2011 / 12:26

Стела Костова: Да се научим да уважаваме труда на другите

Стела Костова – педагог, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ

Защо сте в листата на ГЕРБ

Вярвам в идеите на ГЕРБ. Харесва ми, че хората от тази партия не само управляват добре, те не обещават неща, които не могат да направят.

В листата на ГЕРБ съм за втори път. Групата в Общинския съвет Сливен от ГЕРБ са професионалисти, всеки в своята област. Имаме си доверие, вярваме си, разбираме се и си помагаме. По-важното е, че досега сме гласували всички решения по съвест, в полза на Сливен.

Кое най-много Ви харесва в Сливен?

Патриотичният дух на сливналии. Сливен е град с традиции, с история. Място на поети, писатели, музиканти, на воеводи и на борци за свобода. Харесва ми това, че хората винаги знаят какво се случва, винаги са в час със събитията, не се примиряват с лошото. Сливен е и град на добрите взаимоотношения между всички етноси – българи, арменци, цигани, евреи, турци.

Кое не Ви харесва в Сливен?

Липсата на отговорност, морал, чест и доблест на хора от определени кръгове.Не може крадецът да вика „Дръжте крадеца”.

Трябва да се научим да уважаваме труда на другите, да се научим да се усмихваме повече, не да гледаме с лошо око на всичко.

Какво най-първо бихте променили в Сливен ако това зависи от Вас?

Безработицата, ако зависи от мене.Но за това са важни икономическите фактори в града.Ако съм магьосник, бих създала работни места за всички,който искат да работят.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната работа с него?

Йордан Лечков е най-модерния кмет в България. Работохолик, човек на действието.

Носи огромен заряд от енергия, лъчезарен и прям човек.Винаги казва каквото мисли. С него се работи добре, когато си отговорен и знаеш какво искаш да постигнеш.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев