ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
20.10.2011 / 12:04

Керанка Стамова: Пазете чист нашия Сливен

Керанка Стамова, менижър, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ

- Защо сте в листата на ГЕРБ?

За мен ГЕРБ е партията, която от създаването си доказва и продължава да доказва, че се бори за отвърждаване на демократичните свободи и отговорности на гражданите, защитава морални и културни ценности, както и създава равни възможности за всички в обществото.

- Какво най-много Ви харесва в Сливен?

Сливен е градът на моята младост, на моето семейство, на децата и внуците ми. Харесвам планината на града, харесвам хората, харесвам даже и шума от многото автомобили и вятъра. Обичам Сливен!

- Какво не Ви харесва в Сливен?

Не харесвам еснафския дух, спотайването и безкрайното критикарство. Нека да спрем, да помислим, кой от нас не е допускал грешки. Нека се научим да прощаваме.

- Какво най-първо бихте променили в Сливен, ако зависи от Вас?

Ще се опитам да помоля моите приятели, съседи и граждани да не изхвърлят боклуци по улици и градинки. На всички казвам: „Пазете чист нашия Сливен!”.

- Убедена ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Да, убедена сам. В групата на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ има много хора доказали се в своята област, с които заедно ще отстояваме интересите на града. Заедно ще постигнем много.

- Как бихте описали кмета Лечков от досегашната ви работа с него?

Г-н Лечков е кмет, който не обещава всичко,но когато поеме реален ангажимент, го изпълнява. Подкрепям го, за да продължим в трудните,но много важни за града ни реформи.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев