Общински съветници от ГЕРБ-Сливен се срещнаха с граждани

---
31.01.2012 / 20:58

Състоянието на инфраструктурата и безработицата в региона бяха някои от проблемите, които поставиха жители на община Сливен по време на приемната, организирана от Групата общински съветници от ПП ГЕРБ. С гражданите днес се срещнаха Мария Григорова и Димитър Митев. Те изслушаха конкретни проблеми и отговориха на въпроси, свързани с ограничените възможности за професионална реализация на младите хора.

Гражданка потърси съдействие за решаване на проблем с уличното осветление в един от сливенските квартали. Съветниците получиха информация и уверения от фирмата, която поддържа системата, че проблема е отстранен.

Това е първата от поредица срещи между общинските съветници от ГЕРБ-Сливен и жителите на общината. Приемните ще се провеждат веднъж седмично в офиса на партията на ул. „Цар Освободител” № 17. Записването е предварително на тел. 044

633 223, e-mail - office@gerb-sliven.org, или на място.

Мария Григорова и Димитър Митев увериха, че според възможностите си, със своите колеги ще съдействат за решаването на поставени от жителите на общината проблеми и реализирането на положителни идеи в интерес на сливенските граждани.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев