Лидерът на МГЕРБ-Сливен Весела Качарова: „В България може да се успее”

Весела Качарова
09.07.2012 / 15:51

Областният координатор на Младежката организация на ПП ГЕРБ в Сливен Весела Качарова даде висока оценка на отчетно-изборното събрание на МГЕРБ, което се проведе в Националния дворец на културата в неделя. Форумът бе под надслов „Успяваме в България”. В него се включиха около 1 300 делегата, от които 40 бяха от Сливенска област.

„Всички присъстващи се обединихме около идеята, че в България може да се успее. Доказателство за това е, че М ГЕРБ има над 80 общински съветници, кметове и народни представители. Участието на младите хора в управлението на страната може да доведе до положителни резултати във всички сфери. Хубаво е, че ГЕРБ дава шанс на младите за личностно развитие и себедоказване. Премиерът Бойко Борисов изрази задоволство от работата на министрите Лиляна Павлова и Делян Добрев и смята, че това са едни от най-успешните министри в съвременната история на България, млади хора, които всеки ден се доказват и могат да бъдат добри политици. Той каза, че младежите са много важна част от партия ГЕРБ, препоръча по-висока активност по важни за страната въпроси и потвърди своята подкрепа за М ГЕРБ”, каза Качарова.

На събранието бе избран нов ръководен орган на младежката организация – Национален изпълнителен съвет. Новите попълнения са две - Николай Николов от МГЕРБ – Враца и Силвие Ахмед от МГЕРБ – Кърджали. Те заеха мястото на Живко Тодоров и Калин Захариев. Председател на НИК на МГЕРБ остава Моника Панайотова.

Весела Качарова припомни, че М ГЕРБ съществува като структура от 2008 г. „Младежите са помагали и преди създаването на партията. Младежката организация се разраства през годините. Показателен е фактът, че е създадена от 600 младежи, а сега са над 7 000. „М ГЕРБ е много активна организация, отличава се от останалите с участието си в много граждански инициативи, международни проекти и национални форуми и партньорство с авторитетни европейски организации.

Отчетно-изборното събрание на МГЕРБ се провежда на всеки три години. Членовете на Младежката организация в Сливенска област са над 500. В общините има по няколко структури, а най-новата структура е учредена преди два месеца в село Сборище.

 

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев