МГЕРБ-Сливен проведе Отчетно-изборно събрание

---
08.09.2012 / 16:57

Областната организация на МГЕРБ-Сливен проведе днес своето отчетно-изборно събрание. Присъстваха представители на структурите от цялата област. Гост на събитието бе Галя Василева от Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. На събранието бе представен отчет на дейността на МГЕРБ-Сливен за отминалия мандат и се проведе избор на областното ръководство, което се състои от 5 члена – координатор, организационен секретар и трима членове. Бяха преизбрани областният координатор Весела Качарова и организационният секретар Кристин Спасов.

Делегатите гласуваха в областното ръководство да има по един представител от общините Нова Загора, Котел и Твърдица. От Нова Загора бе избрана Иванета Колева, от Твърдица – Радостина Бакалова и от Котел – Делян Люцканов. Весела Качарова заяви, че основните приоритети пред областното ръководство са свързани с изграждането на нови структури по места. „Благодаря на всички, които ми гласуват доверие отново. Уверявам, че ще продължа да работя по същия начин и смятам, че вариантът в ръководството да има представители от всяка община ще бъде успешен и ще работим екипно в цялата област”, каза Качарова.

 

Организационният секретар Кристин Спасов направи отчет за дейността на младежката организация : „Работихме по два мащабни проекта. Единият е свързан с издаването на книжката „Пътеводител на културното наследство на Сливен”, който излезе в тираж 500 бр. и 1 000 карти към нея, с подробности за културно-историческите обекти в Сливен. Другият проект бе социален, насочен към деца и младежи със зрителни проблеми. Проведохме редица спортни турнири, еко-акции, взехме активно участие във всички празници с отделни инициативи. С много голям успех преминаха Областната политическа академия и обученията за подготовка на проекти. Предстои организирането на клубове-дебати за обсъждане на актуални теми от ежедневието”.

Отчетно-изборното събрание на МГЕРБ се провежда на три години. На днешната дата преди два месеца се проведе отчетно-изборно събрание на национално ниво, на което за председател бе преизбрана Моника Панайотона. На форума присъстваха 1300 делегати, от които 40 от Сливен.

По традиция, след събранията на младежката организация в Сливен, се организират различни инициативи. Днес бе изразена подкрепата на МГЕРБ за Рали Сливен, което тази година има възможност да бъде кръг от IRC –шампионата. Своята солидарност младежите изразиха като раздаваха картички по главната улица на Сливен. Кристин Спасов обяви, че вицепремиерът Цветан Цветанов е поканен да бъде председател на организационния инициативен комитет на Рали Сливен.

Още снимки от новината

---
---
---
---
Весела Качарова
Кристин Спасов
Иванета Колева
Радостина Бакалова
Делян Люцканов
---
---
---
---

 

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев