Народният представител от ГЕРБ Десислава Танева присъства на откриването на рали „Сливен”

---
28.09.2012 / 21:03

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева бе официален гост на откриването на 32-то рали „Сливен”, което се състоя на стадион „Хаджи Димитър”. В надпреварата участват 40 екипажа от девет страни. Тази година ралито е кръг от Intercontinental Rally Challenge (IRS).

„Искам да изкажа най-сърдечна благодарност на председателя на организационния комитет Цветан Цветанов и на нашата най-голяма приятелка Десислава Танева, без която ралито нямаше да се проведе. Ръкопляскайте за нея, защото тя ще продължава да ни помага”, заяви по време на откриването директорът на ралито Тодор Чанев.

Десислава Танева приветства участниците и им пожела успех по време на състезанието: „Добре дошли в моя роден град. Благодаря на всички от държавната власт, които ме подкрепиха за да организираме това състезание и то да се проведе в Сливен. Пожелавам ви хубаво време и успех на всички”.

На откриването присъстваха още заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Лазар Каменов, областният управител Марин Кавръков, кметът на Сливен Кольо Милев. Заедно с Десислава Танева те дадоха символичен старт на участниците в състезанието.

Рали Сливен ще продължи до 30 септември. За трите състезателни дни ралито включва 13 скоростни етапа. В събота етапите са осем, а в неделя – четири. Утре първият автомобил потегля от Сливен в 9.00 часа, а скоростната отсечка, с която се бележи началото на втория състезателен ден е Моллова гора. Следват Котел, Стара река, Българка, по които ще се кара по два пъти. В неделя скоростните етапи са същите, а по тях ще се премине – по веднъж.

 

Още снимки от новината

---
---
---
---
----
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев