ГЕРБ Сливен залага на професионалисти

пресконференция
15.06.2009 / 13:15

"В листата на ПП ГЕРБ в Сливен не участват професионални политици, а истински професионалисти в сферата, в която работят. В нашата листа няма политическа емоция, а разум и професионализъм." Това каза на пресконференция днес председателката на местната структура Десислава Танева. Поводът за пресконференцията беше стартът на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Сливен и официалното представяне на кандидат-депутатите от листата на ПП ГЕРБ за национален парламент. Листата е съставена от местни хора, номинирани и издигнати от партийните общински организации на ПП ГЕРБ.

 

 

Во­дач на про­по­р­ци­о­нал­на­та ли­с­та и ма­жо­ри­та­рен кан­ди­дат от ПП ГЕРБ е Де­си­с­ла­ва Та­не­ва- ли­дер на об­ла­с­т­на­та стру­к­ту­ра, пре­д­се­да­тел на Об­щин­с­кия съ­вет Сли­вен и из­пъл­ни­те­лен ди­ре­к­тор на "МЕЛ ИН­ВЕСТ ХОЛ­ДИНГ" АД и дъ­щер­ни дру­же­с­т­ва. Вто­ри в ли­с­та­та е бан­ке­рът Ди­ан Чер­вен­кон­дев, ди­ре­к­тор на ОББ АД - клон Сли­вен, сле­д­ван от Юли­а­на Ко­ле­ва, юрист, пре­д­се­да­тел на Ад­во­ка­т­с­ка­та ко­ле­гия Сли­вен. Че­т­вър­ти в ли­с­та­та е Ма­ри­а­на Ива­но­ва - Ни­ко­ло­ва, ад­во­кат, об­щин­с­ки съ­ве­т­ник от ПП ГЕРБ - Но­ва За­го­ра, пе­ти - Га­ля Чен­ко­ва, фи­нан­сов ин­с­пе­к­тор, шести -Здра­в­ко Ко­с­та­ди­нов, уп­ра­ви­тел и собственик на фир­ма "Три­тон", седми е Пе­т­ко Пе­т­ков, ин­же­нер, со­б­с­т­ве­ник на "Аг­ли­ка" АД -Твър­ди­ца, осмият в листата е Би­сер­ка Ва­си­ле­ва-ди­ре­к­тор на ПМГ "До­б­ри Чин­ту­лов", девети - Пей­чо Пей­чев - об­щин­с­ки съ­ве­т­ник от ПП ГЕРБ - Но­ва За­го­ра, пре­зи­дент на Ро­та­ри клуб в Но­ва За­го­ра, десети - д-р Ди­ми­тър Па­в­лов, на­чал­ник на га­с­т­ро­ен­те­ро­ло­ги­ч­но от­де­ле­ние, МБАЛ "Ха­джи Ди­ми­тър" - Сли­вен, на единайсто място - Да­ни­е­ла Дя­ко­ва, оперна певица, ди­ре­к­тор на Сим­фо­ни­ч­ния ор­ке­с­тър - Сли­вен, Ми­лен Ко­ри­с­ти­лов, финансист, в момента кмет на но­во­за­гор­с­ко­то се­ло Кор­тен.

 

 

"Всеки от нашите кандидат -депутати е човек с безспорен авторитет, безусловно доказал се в сектора, в който работи.", каза още Десислава Танева. "Това са хора, които ще работят ефективно, както са го правили досега. Ние нямаме нужда тепърва да се доказваме. Тази предизборна кампания не е начин за оцеляване, начин за реализация. Единственото, което ще направим е да помогнем. Да помогнем да се променят законовите условия, както и условията на живот и работа в страната."

 

 

"Излизаме на тези избори с категоричната убеденост, че ще спечелим, заяви Десислава Танева. По време на нашата кампания ще наблегнем основно на срещи с избирателите. Съзнаваме, че нашите опоненти разполагат с огромен финансов ресурс и в този смисъл кампанията на ГЕРБ ще бъде по-скромна. Ще заложим на разума и прагматизма на нашите съграждани. Ще се постараем да се срещнем с повече хора и да ги мотивираме да гласуват."

 

 

Десислава Танева заяви още, че ПП ГЕРБ излиза сама срещу всички на тези избори. Тя обрисува политическата картина в областта: "ДПС не излъчи мажоритарен кандидат и е видно, че ще подкрепи канидатата на БСП. За съжаление Синята коалиция и НДСВ, чиито избиратели са и наши симпатизанти, издигат мажоритарни кандидати и не можем да очакваме тяхната подкрепа. ПП ГЕРБ излиза сама срещу всички политически опоненти."

 

Припомняме, че довечера от 18.00 часа ПП ГЕРБ Сливен ще открие своята предизборна кампания в Драматичен театър "Стефан Киров". Партията ще представи кандидат-депутатите от листата за национален парламент, както и основните насоки и приоритети на политическата програма на ПП ГЕРБ. Събитието ще продължи с концертна програма на Симфоничен оркестър Сливен. От 20 часа ръководството на ГЕРБ кани своите членове и симпатизанти на коктейл в във фоайето на театъра.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев