Предизборни срещи на ГЕРБ с младежи и жители на селата Калояново и Трапоклово

---
25.04.2013 / 14:15

Предизборна среща на кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Сливен Десислава Танева, Станка Златева, Марин Кавръков, Кристин Спасов и Даниела Павлова се състоя на 23 април с жителите на село Калояново. На стадиона се събраха повече от сто души. Десислава Танева представи приоритетите в земеделието в програмата на ГЕРБ и проектите по оперативните програми. В Сливен, след разкриването на филиал към Медицинския университет във Варна, предстои да бъде изградена спортна зала с пет хиляди места, в която да се провеждат състезанията по борба, самбо, джудо и бокс. Марин Кавръков запозна жителите на Калояново с проект на Областна администрация Сливен за културни маршрути, в които ще бъде включена и гробницата в селото, след като обекта бъде социализиран и отворен за посещения от туристи.

В залата на читалището в село Трапоклово кандидатите за депутати отговориха на въпроси на гражданите, свързани с очертаванията по програма ИСАК за европейските субсидии в земеделието и проблемите на земеделските производители, които възникват при определянето на допустимите слоеве.

На 24 април кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Сливен Станка Златева, Коста Белов, Даниела Павлова, Кристин Спасов и Весела Качарова се срещнаха с младежи от Сливен. Беше представена програмата на ПП ГЕРБ в сферата на образованието и спорта, дейността на младежката организация на ГЕРБ в Сливен. Кандидатите отговаряха на актуални въпроси от местно значение.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев