Бойко Борисов: Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му

Бойко Борисов
26.04.2013 / 14:34

Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му. Това каза пред журналисти при инспектиране на моста над р. Стряма лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Радио "Фокус" - Пловдив. Борисов коментира информация за записи от тази сутрин в публичното пространство. Той допълни, че в тези структури е възможно да има и хора от МВР. Борисов дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили, близнаци на колите на МВР, с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят. Не го пожелавам на никой това, и на Станишев дори”, каза Борисов. По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки. Борисов припомни как още в първия ден от работата му като премиер му е била предложена папка със секретни данни. "Ако я бях задържал, щях да бъда зависим сега, добре, че я дадох на медиите. Те забиха още в първия ден нож в гърба на Станишев”, каза Борисов. Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев