Милена Дамянова и Галя Захариева от ГЕРБ, се срещнаха с учители в Нова Загора

Галя Захариева и Милена Дамянова
26.04.2013 / 11:12

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Милена Дамянова посети Нова Загора. В залата на Общински съвет се проведе среща с представители на учителското съсловие. Милена Дамянова беше представена от кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ-Сливен Галя Захариева.

Срещата протече на експертно ниво. Бяха обсъдени постиженията в сферата на образованието в правителството на ГЕРБ и предстоящите инициативи в следващия програмен период.

„Никое правителство не е имало смелостта да предприеме такава мащабна промяна в сферата на образованието. Това, което направихме, трябва да бъде продължено. Това е задача, която трябва да завършим, защото го дължим на нашите деца!”, каза Милена Дамянова. Тя очерта три основни цели, по които ще се работи през следващия мандат - по-висока грамотност учениците, индивидуална подкрепа на всяко дете и подкрепата на бизнеса в професионалното образование”.

Галя Захариева представи програмите и проектите, по които работят училищата и детските градини на територията на община Нова Загора и изрази признанието си към директорите и учителите.

Кандидатът за народен представител от сливенската листа Галя Захариева провежда редица предизборни срещи с избиратели. Тя посещава новозагорските села, пенсионерските клубове в общината и се среща с представители на местните общности. Пред своите избиратели тя коментира постигнатото при управлението на ПП ГЕРБ и запознава присъстващите с програмата на партията за следващият период на управление.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев