Цветан Цветанов се срещна с гъбопреработватели в Котел

---
29.04.2013 / 18:11

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов се срещна в Котел с представители на Националната асоциация на гъбопреработватели и преработватели на горски плодове, които се интересуват за начините, по които могат да получават евросубсидии.

„Гарантирам, че с нашия евродепутат Мария Габриел и водачът на листата на ГЕРБ за сливенска област Десислава Танева може да се постигне това, което очаквате, защото с всяка една от тези национални асоциации, които представляват дадени сегменти в земеделието, след диалог може да се постигне много. При тютюнопроизводителите от това, което чух за диалога и това, което са получили, разбирам, че никой не е искал да ги чуе. Просто всичко е било зачеркнато и това, което получават в момента като субсидии, е в резултат на диалог. Комисията в българския парламент може да адаптира законодателството и да намери правните възможности всичко това да се случи. Като представител на ръководството на партията на национално ниво ви гарантирам, че това е смисъла от политиката и смисъла от този диалог”, каза Цветанов.

 

Десислава Танева заяви, че е работила с асоциацията и заяви, че е много важно тя да бъде подкрепена. „Това са хора, които в определен сезон създават работа на най-несоциализираното общество. За нас е важно да намерим инструмент, с който да приравним към организации и кооперативи регламентите и регулациите на Брюксел. Със създаването на работни места на определена група от хора, гъбопреработвателите помагат при намаляването на битовата престъпност. Това, което е възможно, трябва да намерим форма под която да направим”, каза Десислава Танева.

Стоимен Христозов от асоциацията благодари от името на своите колеги на Десислава Танева и ПП ГЕРБ за свършената работа, за открития диалог, който до сега не е имало с друга политическа партия.

Цветан Цветанов и Десислава Танева се срещната по-късно и с жители на село Градец.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев