Десислава Танева: Имаме сила и потенциал да се борим за половината от мандатите в Сливен

---
09.05.2013 / 22:25

Имаме силата и човешкия потенциал да се борим за половината от мандатите на нашия избирателен район, заяви в Твърдица водачът на листата на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева. Заедно с кандидатите за народни представители Станка Златева, Даниела Павлова, д-р Тодор Бакалов и д-р Димитър Павлов, тя се срещна с жителите на общината.

Танева подчерта, че по време на правителството на ГЕРБ е направено много за региона. Най-важната крачка е ремонта на пътя Твърдица-Елена. От началото на мандата на кмета Атанас Атанасов от ГЕРБ община Твърдица има сключени договори по проекти за близо 12 милиона лева и работата по тях се очаква да стартира до два месеца.

„Управлението на ГЕРБ може да е допуснало грешки, но се отличава от останалите с публичността и чуваемостта към обществените проблеми. Първата мисъл на всеки един от управленците е била какво да се направи за хората. За съжаление управлявахме в ситуация на сериозна световна криза. ГЕРБ с праволинейната си политика и кадрови грешки си навлече гнева на всички професионални политици и станахме свидетели на невероятно черна кампания. Но ние сме откровени и честни с хората. Ние сме екип, който би направил възможното, за да удовлетвори желанията на гражданите”, каза Танева.

Тя подчерта, че през последните три години и половина в страната се изгради инфраструктура, рехабилитира се пътна мрежа, построиха се болници, училища, детски градини, многофункционална спортна зала. Общата инвестиция в публична инфраструктура е в размер на 24 милиарда евро, като над 80 процента от тях са европейски средства.

Десислава Танева акцентира върху запазената финансова стабилност на страната, европрограмите за следващия програмен период и програмата на партията за бъдещото развитие на страната при следващ мандат.

Кандидатите за народни представители призоваха жителите на Твърдица на 12 май да дадат своята подкрепа за ПП ГЕРБ и номер 15 в интегралната бюлетина.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев