Здравко Костадинов e преизбран за председател на общинската организация на ГЕРБ-Сливен

Десислава Танева, Здравко Костадинов, Бойко Борисов и Димитър Митев
29.08.2013 / 22:41

На редовно отчетно-изборно събрание на общинската организация на ПП ГЕРБ-Сливен беше избрано ръководство на партията и бе направен анализ на дейността. Гост на форума беше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Броят на членовете на ръководството беше променен от 9 на 11.

Председател остава Здравко Костадинов, а организационен секретар отново е Керанка Стамова. Преизбрани бяха Димитър Митев, Димитър Павлов, Живко Минчев, Тодор Начев, Бисерка Василева, Димитър Батаков и Галина Вучкова. В ръководството влизат още двама членове – председателят на П ГЕРБ Николай Колев и председателят на младежката организация Весела Качарова.

Областният координатор на ГЕРБ-Сливен и народен представител Десислава Танева даде висока оценка за работата на общинската организация, като подчерта, че на последните избори партията спечели шестата си победа от учредяването, а единствената загуба е балотажа на местния вот през 2011 г.

„На парламентарните избори в град Сливен победихме основния си политически опонент БСП. Резултатите ни бяха с 30 процента по-добри от местния вот”, каза Танева. Тя благодари на всички, които активно са участвали в предизборната кампания и изрази мнение, че с изборите за европарламент ще има и предсрочен вот. Основната цел пред организацията в Сливен е затвърждаване на позициите в града и разширяване на влиянието по селата.

Десислава Танева увери, че ръководството на ГЕРБ ще се стреми да изпълнява това, което изискват членовете и симпатизантите на партията и общите усилия ще доведат до победа на следващите избори.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев