Бойко Борисов: Това, което ГЕРБ направи за 3,5 години, не е правено за 20 "

Бойко Борисов, Здравко Костадинов и Десислава Танева
29.08.2013 / 22:46

Поемаме курс на безкомпромисно отношение и пълна нетърпимост срещу настоящото управление. Това заяви пред членове на ПП ГЕРБ в Сливен лидерът на партията Бойко Борисов по време на редовно отчетно-изборно събрание на общинската организация.

„Призовавам към нетърпимост спрямо това управление От тук нататък – тотален натиск срещу тях. Избори ще има, въпросът е да бъдат по-бързо. Да видим на избори колко българи ще гласуват за този формат – БСП, ДПС и Атака. Ние излязохме от парламента за да докажем по безапелационен начин, че Атака е част от тях. Сега се връщаме и ще участваме в комисиите. Няма от какво да се плашите, нито от какво да се срамувате. Не само че няма от какво да се срамуваме, но с пълно самочувствие трябва да се посрещне новия политически сезон. Когато управлявахме, свършихме огромна работа и съм убеден, че българите ще оценят това. Това, което ГЕРБ е направило за 3 години и половина, не е направено за 20 години в тази държава. Партията е изградена от хора, които обичат демокрацията, свободата и нормалното развитие на една държава”, каза Борисов.

Той остро критикува масовите кадрови промени, които извършват управляващите.

„Българският народ не е казал да се прави тотална чистка в държавата. Когато дойдохме преди 4 години на власт имахме 117 депутати. Тогава имахме право да правим смени. Сега народът пак постави ГЕРБ като първа политическа сила и не е казал на никого да прави тези смени. В Стара Загора са стигнали до там, че са забравили, че преди четири години оставихме като специалист шефа на ВиК, който е от БСП, и сега го махат, а слагат един, който е изгонен от ДПС. В каква управленска немощ е тази партия?! Имат безумни кадрови гафове, а са царе на компроматите и внушенията”, каза още лидерът на ГЕРБ.

По време на събранието участниците задаваха въпроси на Бойко Борисов, свързани с икономическото състояние на страната, проблемите пред бизнеса, социални въпроси и др. Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов разговаря с делегатите на събранието в Сливен повече от два часа. След форума, пред зала „Май”, много от членовете и симпатизантите на ГЕРБ пожелаха да се снимат с лидера на партията. Случайно преминаващи граждани се спираха да го поздравят и разговаряха с него.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев