Десислава Танева към ученици : „Очакват ви само успехи, стига да го желаете”

---
16.09.2013 / 13:25

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева присъства на откриването на учебната година в ПМГ „Добри Чинтулов.

 

„Изключително се вълнувам, че съм тук. Това беше гимназията, която ми даде най-много в живота. Завиждам ви, че сте в тази възраст, че започвате учебната година. Пожелавам ви да сте единни и сплотени, здрави и да постигнете много успехи. Това е най-хубавото училище в нашия град и регион. Очакват ви само успехи, стига да го желаете. Успешна учебна година!”, каза в приветствието си Десислава Танева.

 

Началникът на РИО – Сливен Бисерка Василева съобщи, че преди 130 години училището е обявено за гимназия. „През годините нашите ученици винаги са прославяли Сливен и днес тази традиция продължава. Горди сме с постиженията на както на учениците, така и на професионалистите, които работя в гимназията”, каза Василева.

 

Марияна Милева, директор на ПМГ „Добри Чинтулов” отправи приветствие към завършващите тази година и пожела успешни зрелостни и кандидат-студентски изпити. Зрелостниците са първия випуск, в който учениците прекрачиха прага на училището като първокласници през 2006 г. Милева пожела на новопостъпилите в 5-ти и 8-ми клас да се почувстват част от общността на Природоматематическа гимназия „Добри Чинтулов” и да живеят със съзнанието, че принадлежат към нея.

На церемонията присъстваха още общинският съветник от ПП ГЕРБ Галина Вучкова, бивши директори на училището, учители и ученици, много родители.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев