Новият председател на ГЕРБ-Твърдица е Петко Борисов

---
17.09.2013 / 09:47

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ одобри новото общинско ръководство на партията в Твърдица, предложено на отчетно-изборно събрание на 28 юни т.г. Това обяви народният представител и областен председател на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева по време на редовно заседание на общинското ръководство в Твърдица.

Новият председател на ГЕРБ-Твърдица е настоящия зам.-кмет на общината Петко Борисов. Организационен секретар е Жана Иванова, членове – Валентин Лазаров, Наташа Коева, Ивайло Стайков, Цонка Минчева, Митка Трухчева, Петър Стоянов и Павел Павлов. В ръководството има широко представителство на населените места. Десислава Танева благодари на предишния председател Иван Петров и пожела на Петко Борисов ползотворна работа.

 

Новото общинско ръководство на ГЕРБ в Твърдица започва периодични срещи с жителите на населените места от общината. Народният представител Десислава Танева ще има приемна в Твърдица всеки първи петък на месеца.

На заседанието стана ясно, че станалият вече традиционен футболен турнир за купата на ГЕРБ догодина ще има статут на зонално първенство, като в него ще участват отбори от всички общини на сливенска област.

На събранието бяха приети 11 нови членове на ГЕРБ. Най-младият от тях е на 18 години, а най-възрастният – на 59. На заседанието присъства и координаторът на структурите на партията в региона Марин Кавръков.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев