ГЕРБ-Сливен подкрепи провеждането на състезание за хора с увреждания

---
15.10.2013 / 14:04

Турнир по тенис на маса и бадминтон за хора в увреждания се проведе в сливенската зала „Асеновец” с подкрепата на областната организация на ГЕРБ, която осигури подаръци на участниците. Областният организационен секретар на ГЕРБ-Сливен и общински съветник Керанка Стамова участва в откриването на състезанието. Тя пожела на участниците успехи в надпреварата и нови постижения. Състезанието се проведе под егидата на Българската параолимпийска асоциация и Община Сливен. В него се включиха 50 участника от София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас и три отбора от Варна. От Сливен състезателите бяха осем. В надпреварата се включи и олимпийската шампионка на България по тласкане на гюлле Иванка Колева. Тя се класира първа и в двете дисциплини.

При комплексното класиране първото място в двете състезания зае клуб „Сините камъни”-Сливен .

В надпреварата по тенис на маса на второ място е отборът „Варна 2010”, на трето – „Ски 99”-Ямбол. В състезанието по бадминтон втори са състезателите от Пловдив, а трети – „Варна 2010”.

В „Опън –турнира” по тенис на маса на първо място се класира Валя Марчева от „Делфин”-Бургас, на второ – Джейхан Тахчъ „Варна 2010” и на трето – Йордан Митев, който играе за клуб „Траки”-Пловдив.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев