ГЕРБ-Сливен се включи в тържествата за 1 ноември в Котел и Сливен

---
01.11.2013 / 16:52

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева поздрави град Котел от

трибуната на Общинския съвет. По време на тържествената сесия по повод празника на града – 1 ноември, Ден на будителя, тя заяви, че възрожденския град е с най-много будители в България. „Котел е символ на духовността и трябва да сте горди, че сте наследници на великите възрожденци, оставили дълбока следа в историята на страната ни”, каза Десислава Танева. Тя отправи послание към всички успели котленци, които живеят в други градове на България и света, да носят възрожденския дух на прадедите ни и всеки да даде нещо от себе си, за да помогне за по-добрия живот на тези, които са останали в Котел.

 

Десислава Танева благодари на общинския съвет за усърдната работа и подчерта, че независимо от политическите пристрастия, има обединение в името на бъдещето на Котел. Народният представител поднесе цветя пред паметника на Георги.С. Раковски и костницата му в Пантеона. На празниците в Котел от ПП ГЕРБ присъстваха още областният организационен секретар Керанка Стамова, координаторът на структурите Марин Кавръков, председателят на общинската структура в Котел Коста Каранашев и др.

 

Лидерът на общинската организация в Сливен Здравко Костадинов и председателят на групата общински съветници Димитър Митев присъстваха на тържествата по повод Деня на будителя в Сливен, които се проведоха на пл. „Х. Димитър”. От името на областната организация на ГЕРБ бе поднесен венец в памет на стотиците будители и книжовници.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев