ГЕРБ-Сливен уважи проявите за 14 ноември - Ден за борба с диабета

Галина Вучкова
13.11.2013 / 20:30

Общинският съветник от ПП ГЕРБ – Сливен и член на Областното ръководство на партията Галина Вучкова присъства на откриването на тържествения семинар, посветен на Световния ден за борба с диабета- 14 ноември. Проявата бе организирана на 13 ноември от Съюза на диабетно болните в Сливен, който тази година отбелязва 20 години от създаването си. Галина Вучкова изрази своята съпричастност към проблемите на хората с диабет и пожела на присъстващите и техните семейства здраве и непоколебим дух.

 

На събитието присъства Елисавета Котова – председател на Националната пациентска асоциация на децата с диабет в България. Семинарът беше открит от председателя на Съюза на диабетно болните в Сливен Николай Нейков.

По време на лекциите лекари-специалисти говориха за профилактиката, симптомите и новостите при лечението на диабета, усложненията, до които води заболяването и за хранителния режим, съчетан с физическа активност при лица с диабет. Вечерта в зала „Зора” се състоя тържествен концерт, на който кошница с цветя и поздравителен адрес изпрати народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева.

Областната организация на ГЕРБ-Сливен подпомогна организирането на проявите на Съюза на диабетно болните за неговата 20-та годишнина.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев