Ромската организация на ГЕРБ в Котел прие програмата си за работа през 2014 г.

---
16.01.2014 / 13:33

Организационно събрание на новосъздадената структура на младежката ромска организация в Котел се проведе тази седмица. Прие се програма за работа през 2014 г., която включва разнообразни културни, спортни и образователни мероприятия. Сред набелязаните инициативи е изграждането на детска площадка в ромския квартал със собствен труд и собствени средства. Предвидено е изравняване на участък от улица, която е в много лошо състояние от години.

 

В плана са включени футболен турнир, организиране на походи, състезание по спортен риболов и различни инициативи по време на официални празници. Гост на събранието беше координаторът на структурите на партията в областта Марин Кавръков.

 

Ромската младежка организация активно работи за привличане на симпатизанти и се очаква през април, когато е следващото събрание, да бъдат приети нови членове. След събранието се състоя тържество по повод ромската Нова година. Народният представител Десислава Танева приветства ромската общност и поздрави присъстващите с празника.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев