Галя Захариева - патрон на конкурса "Гласът на Нова Загора - 2014 "

---
12.04.2014 / 22:08

Под патронажа на народния представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева в Нова Загора за пореден път се проведе конкурс "Гласът на Нова Загора 2014 г". В конкурса бяха включени две категории - народна песен и популярно пеене в различни възрастови групи. Глас на Нова Загора за 2014 година стана Мирена Йорданова.

"За мен бе чест в продължение на два дни да бъда отново със моите малки приятели – участници в конкурса „Глас на Нова Загора 2014 г.“, както и с моите колеги, с които преди девет години започнахме да развиваме клас „поп пеене“ в ОШИ „Илия Аврамов“ и този песенен конкурс. С течение на годините той се разрасна и доби широка популярност сред малки и големи.

Благодаря на колегите от ОШИ „Илия Аврамов“, гр. Нова Загора, че продължават да работят с все същата всеотдайност и любов към песента и децата. На всички участници в конкурса, на всички наши новозагорски деца от сърце желая да са здрави, все така жизнерадостни и изпълнени с много трепет, а любовта към музиката в сърцата им никога да не стихва", написа на личната си Фейсбук страница Галя Захариева.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев