Благодарствен адрес от ИК на ГЕРБ и Националния предизборен щаб на партията до структурите на ГЕРБ

---
28.04.2014 / 15:01

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Приемете поздравленията ни за перфектното организиране и провеждане на поредното мащабно политическо събитие на ПП ГЕРБ – откриването на предизборната кампания на партията за евроизборите, което проведохме в зала „Арена Армеец“. Благодарение на общите ни усилия, отново паказахме, че ГЕРБ е политическата сила в България, която разполага с истински работещи структури и най-голям човешки потенциал и експертен капацитет. С мощната подкрепа, която всички заедно дадохме на кандидатите ни за членове на Европейския парламент, доказахме, че ГЕРБ е в по-добра кондиция от всякога. По този начин отправихме ясното послание, както към нашия европейски отбор, така и към всички наши опоненти, че за пореден ще спечелим убедително изборите в страната.

Събитието в „Арена Армеец“ обаче ни даде нещо много по-ценно от гаранцията, че вечерта на 25 май ще се поздравим като победители – това е доверието, което засвидетелствахте към бъдещето на дясното управление на България и Европа. Благодарение на вашата безрезервна подкрепа, всички ние успяхме да усетим зареждащата енергия, с която заставате зад нас в усилията ни да се преборим за връщането на страната ни на европейския път. Това ни дава нови сили и увереност, че всичките ни действия досега са били правилни и справедливи. Сега имаме моралното задължение както пред вас, така и пред цяла България, да продължим да работим в същата посока, но с още по-голяма увереност в бъдещия успех.

Навлизайки в предизборната кампания сме наясно, че и този път нашите политически противници ще използват всички средства, за да заглушат градивния дебат и да вкарат надпреварата в удобния за тях тон на компромати и дискредитиране. За разлика от тях, ние ще продължим да водим позитивна кампания, както сме го правили винаги. Категорично няма да се подведем по удобния прийом на социалистите и националистите да заблуждаваме хората с популистки обещания, за които е ясно, че няма как да бъдат изпълнени. Вместо това, ще продължим да казваме на хората истината и да предлагаме реалистични мерки за решаването на проблемите, пред които се изправят гражданите както в нашата страна, така и навсякъде в Европейския съюз. Важна задача за всички нас е да работим през следващите четири седмици за висока избирателна активност, за да може гласът на активните българи да бъде чут и отчетен, а купените гласове да бъдат заглушени.

Безспорна заслуга за признанието, което получихме на 27 април от нашите партньори от Европейската народна партия Жан-Клод Юнкер и Жозеф Дол, имат представителите на ГЕРБ в Европейския парламент през последните 5 гидини. Те бяха важна част от екипа на партията, който върна доверието на Европа в България, след като то беше изгубено заради корупционните схеми и измамите по време на предишната Тройната колаиция. Важно е този опит да бъде запазен и развит, за да продължим да получаваме пълното доверие от страна на ЕНП. Това ще ни позволи да завършим започнатото от правителството на Бойко Борисов, когато ГЕРБ отново се върне на власт в България. Нещо, което неминуемо ще се случи скоро, защото вие доказахте, че вярвате в нас, а ние имаме ясната кауза да не предадем доверието ви.

Основен приоритет на нашите евродепутати за следващите пет години ще бъде да работят, заедно с всички свои колеги от Европейската народна партия, за това Европа да не се подхлъзне по наклонената плоскост на популизма и шувинизма, които ни предлагат социалистите и националистите от всички държави-членки. Единствено финансово дисциплинирана Европа, прилагаща мерки за устойчиво развитие чрез инвестиции в образованието, иновациите и предприемчивостта на всички граждани, ще ни позволи да повишим жизнения стандарт на всички българи. Споделяйте тази истина при всичките ви срещи и разговори с хората в страната, за да получи ГЕРБ максималната подкрепа на 25 май. Вярваме, че въпреки всички компромати, разумните аргументи ще надделеят и България ще се върне на правилния път към Европа.

Сега България няма време за губене. Нека да се мобилизираме максимално, защото сме длъжни да гарантираме европейското бъдеще на децата ни. Нека да утвърдим ГЕРБ като най-успешна дясна партия на България.

Предварително благодарим на всички, които ще участват в предизборната кампания на ПП ГЕРБ! Пожелаваме Ви много здраве, кураж, постоянство и успех!

 

28.04.2014 г.

Гр. София

ИЗПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ НА

ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев