Димитър Митев, ГЕРБ : Повече от всякога България има нужда от хора като Левски

---
18.07.2014 / 13:20

Повече от всякога България има необходимост от личности като Левски, заяви председателят на Групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Сливен Димитър Митев. По думите му, днес в политическия и обществен живот има много злоба, омраза и завист. Затова са необходими личности, на които е чужно дребнотемието и защитават не личните си интереси, а интереса на страната.

 

„Ако поне малко да бъдем като Левски, България ще просперира. Апостолът е дал много за отечеството си. Всяка година, когато празнуваме деня на неговото рождение, у нас се поражда чувсто на признателност за това, което той и сподвижниците му са направили. Благодарение на тях по-късно идва Апрлското въстание, Освобождението ни от османско владичество и на практика възстановяването на българската държава”, каза Митев.

Той смята, че Левски изгражда у младите хора чувство на патриотизъм, на обич към отделния човек, към традициите и истината. „За мен и за хората, които познавам, Васил Левски ще остане идеал за свобода, честност и спраделивост, който всеки от нас трябва да следва”, допълни Димитър Митев.

 

Заедно с общинския председател на ГЕРБ Здравко Костадинов, той присъства на церемонията по отбелязване на 177 години от рождението на Апостола на свободата и със свои колеги от общинския съвет поднесоха цветя на паметника на Левски.

Венец от името на областната организация поднесоха представители на МГЕРБ. Събитието беше организирано от Община Сливен.

Още снимки от новината

---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев