Над 400 души са участвали в състезанието по ориентиране на Карандила

---
20.08.2014 / 16:37

От 15 до 17 август на Карандила се проведе национално състезание по ориентиране. В него участваха 423-ма състезатели от 2 до 80-годишна възраст от цялата страна.

Организатори на проявата бяха Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни”-Сливен и Клуб по ориентиране „Диана” – Ямбол. Сред официалните гости на състезанието бе народният представител от ГЕРБ-Сливен Десислава Танева. Областната организация на партията за пореден път подкрепи провеждането на състезанието и осигури питейна вода за участниците и гостите, както и агрегат за електрическо захранване на лагера.

 

През първия и втория ден бяха стартовете за купа „Сливен”, а третият - за купа „Диана” - Ямбол. Състезатели на сливенския отбор от Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни” грабнаха купа „Сливен, а купа „Диана” бе спечелена от „Узана” – Габрово. l

 

Организаторите отбелязват, че това е едно от най-големите състезания в страната и първо по рода си, което се провежда на палатков лагер. Отзивите на състезателите са положителни, като повечето от тях изразяват удовлетворение от големия интерес от публика и участници, дошли от различни краища на страната.

Част от състезанието по ориентиране беше и благотворителна акция в подкрепа на малката Николета, която има тежко заболяване. Събраната сума е 654 лева.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев