Цветан Цветанов: Манипулацията в деня за размисъл преди година лиши България от стабилно правителство

---
28.09.2014 / 23:04

Манипулацията в деня за размисъл преди година лиши България от стабилно правителство и възможността да има втори последователен управленски мандат на ГЕРБ. ГЕРБ показа, че може да управлява, да върне доверието на Брюксел и да използва, по максимално полезен за гражданите начин, средствата от европейските програми. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на кандидатите за депутати на партията за Област Русе.

 

Цветанов припомни на жителите на Русе, че управлението на Пламен Орешарски лиши местната власт и всички граждани от възможността да получат европейска солидарност, предвидена в новия програмен период - 2014 и 2015 г. ще са нулеви. „Средствата, в новия програмен период, предвидени за България са около 32 млрд. лева“, посочи заместник- председателят на ГЕРБ. Той сподели, че правителството на ГЕРБ успя да усвои 34 % от евросредствата, през предишния програмен период и договори 100 % от сумата за новия. Цветан Цветанов даде пример с Русе, където са направени проекти за над 180 млн. лева.

 

„На 5 октомври всеки един от нас трябва да упражни правото си на глас. Не бива да забравяте номер 9 в интегралната бюлетина. Победата е важна и трябва да бъдем максимално мотивирани в оставащите няколко дни“, коментира още Цветанов. Той обяви, че има партии, които искат да направят сценарии като в Костинброд. Никога не трябва да забравяме 11 май 2013 година, когато Мая Манолова внесе сигнал, за да се направят необходимите внушения, манипулации и пропаганда за това какво ГЕРБ иска да подготви в изборите на 12 май.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев