Десислава Танева встъпи в длъжност като министър на земеделието и храните

---
07.11.2014 / 17:58

„Първото и най-неотложно, което трябва да направя е при актуализацията на бюджета да бъдат осигурени средства за животновъдите“. Това заяви на официалната церемония по встъпване в длъжност министърът на земеделието и храните Десислава Танева. Сред приоритетите в работата си министър Танева посочи и стартирането на Програмата за развитие на селските райони и допълни, че всеки, който е част от екипа на министерството трябва да положи собствените си познания и усилия и да работи в полза на обществото и сектора, който обслужва.

 

„Искам земеделските производители да бъдат удовлетворени от администрирането на техните дейности и за мен това би било огромно удовлетворение в работата, която бихме имали във времето като общ екип“, каза още министър Танева.

 

По време на предаването на поста бившият служебен министър на земеделието и храните Васил Грудев изтъкна, че земеделското министерство остава в професионални ръце. „Изключително съм щастлив да предам поста на първия министър жена на Министерство земеделието и храните“, каза още Васил Грудев.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев