Мария Белова, ГЕРБ: Ще продължа редовните срещи с гражданите на Сливен

Мария Белова
18.11.2014 / 15:45

Жители на град Сливен и села от общината посетиха в понеделник първата приемна на народния представител от ГЕРБ-Сливен Мария Белова. Те потърсиха съдействие по проблеми на населените си места и поставиха лични въпроси. Мария Белова изрази удовлетворение от проведената приемна и увери, че всеки понеделник ще бъде на разположение на гражданите.

 

„Още по време на предизборната кампания всички кандидати за народни представители поехме ангажимент, че ще продължим с редовните срещи с жителите на Сливен и областта, които провеждаше министър Десислава Танева като народен представител, за да търсим решение на поставените проблеми. Връзката с хората е най-важният елемент от работата ни като депутати, защото от общите ни усилия зависи развитието на целия регион в положителна посока. С посетителите на приемната се обединяваме около идеята, че трябва да работим усилено, за да има резултат съвместната ни работа”, каза Мария Белова.

 

Приемната на народния представител Мария Белова се организира всеки понеделник в офиса на партия ГЕРБ в Сливен на бул. „Цар Освободител” № 17. Следващата й среща с граждани ще бъде на 24 ноември.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев