ГЕРБ-Сливен след среща с кмета Кольо Милев: Не вярваме на обещанията му!

---
06.02.2015 / 10:02

Общински съветници от ГЕРБ-Сливен и кметове на населени места в общината се срещнаха с кмета Кольо Милев, за да поставят проблемите на селата си. Сред тях са липсата на осветление, проблеми с отводняването, лошите пътища, рушащите се читалища и др.

 

Общинският председател на ГЕРБ Здравко Костадинов заяви, че подобни разговори са провеждани многократно и кметът е давал обещания. „Защитавам принципа за пропорционално разпределение на средствата и за всяко село да бъде направено по нещо. Кметовете на ГЕРБ са ощетени и знаят, че средствата не се разпределят правилно”, каза той.

 

Председателят на групата общински съветници Димитър Митев заяви, че средствата от Капиталовата програма трябва да бъдат разпределени справедливо на населените места. „Не трябва да делите кметовете на „наши” и „ваши”! Ние ще следим дали ще проявите слабост към някои села и ще видим какъв ще е резултата”, каза Митев.

Съветниците от ГЕРБ подчертаха, че в Капиталовата програма има общи пера, но не са уточнени обектите и за кои села става дума.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев