Цветан Цветанов: Кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев ще създаде нов облик на общината

Стефан Радев и Цветан Цветанов
20.07.2015 / 17:04

Стефан Радев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен. Това обяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той представи и кандидатите за кметове на Нова Загора – Николай Грозев, на Твърдица – Атанас Атанасов и на Котел – Коста Каранашев.

 

„Стефан Радев е достойна и успешна кандидатура, зад която застава плътно цялата структура на ГЕРБ в Сливен. С него ще покажем нов модел на управление на Сливен - прозрачно и в диалог с гражданското общество. Ще подобрим състоянието на общината и ще поемем по-сериозно предизвикателството за новия програмен период”, каза Цветанов. Той подчерта, че Стефан Радев ще създаде нов облик на общината с подкрепата на народните представители и пълната ангажираност на българското правителство.

 

Кметът на Нова Загора Николай Грозев отново е кандидатът за кмет на ГЕРБ. „Благодаря му за всичко, което е направил досега - знаете колко е променена градската среда и инфраструктурата. По време на управлението му усвоени над 10 милиона лева по оперативни програми на ЕС, но по-важното е, че той успя да оптимизира разходите на общината и даде възможност да се направят ремонти със собствени средства”, обясни Цветанов.

 

Заместник-председателят на ГЕРБ представи и кандидата за кмет на Твърдица – досегашният кмет Атанас Атанасов. Цветан Цветанов посочи, че допреди неговото управление в общината не са усвоени никакви средства по европейски програми, но Атанасов и екипът му са успели да усвоят от стария програмен период над 10 милиона лева. „Пред финализиране е мащабен проект за 5 милиона лева за изграждане на спортни съоръжения. Общината участва в мащабния проект на ГЕРБ за енергийна ефективност“, изтъкна Цветанов.

 

Цветан Цветанов заяви, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Котел е Коста Каранашев - човек, който познава проблемите на региона в дълбочина и работи активно за тяхното решаване. „При многообразието на етноси в община Котел, вярвам, че Каранашев ще създаде среда за толерантност и добра перспектива за общината”, каза още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

 

„Нашата основна цел е всички общини в Сливенска област да имат европейска визия, да постигнем смислен дебат относно развитието на региона, а не единствено противопоставяне на политически опоненти. Искаме да демонстрираме видимите резултати, постигнати от кметовете на ГЕРБ в Нова Загора и в Твърдица. Имаме амбицията да постигнем управление с видими резултати за Сливен и Котел“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

Още снимки от новината

---
---
---
отляво надясно: Коста Каранашев, Атанас Атанасов, Цветан Цветанов, Стефан Радев и Николай Грозев

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев