Цветан Цветанов в Сливен: ГЕРБ наруши статуквото и направи промяна

---
20.07.2015 / 20:45

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на номинационното събрание за общински съветници в Сливен. Пред делегатите той заяви, че е удовлетворен от работата на ГЕРБ в Сливен. „Няма друга партия освен ГЕРБ в България, която да има такъв реален политически живот, която да е носила и да носи реална политическа отговорност. Няма друга такава партия в България, която да е повторила управленски мандат и няма партия у нас, на която да предстои да повтори за трети път успеха си на местните избори през есента“, подчерта Цветанов.

 

Цветанов подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която защитава интереса на хората, затова ГЕРБ трябва да има успешен управленски мандат в Сливен. „За да го гарантираме, трябва да минем през сериозна и убедителна победа на местните избори. ГЕРБ наруши статуквото и направи промяна“, посочи той.

Зам.-председателят на ГЕРБ даде висока оценка на работата на народните представители от сливенски избирателен район. Цветан Цветанов даде за пример министърът на земеделието и храните Десислава Танева, която представлява подобаващо цялата сливенска област в Министерски съвет.

 

Според Цветан Цветанов общинските съветници са едни от най-важните фактори за успеха на всеки кмет. „Стефан Радев е безспорен капацитет със сериозен потенциал. ГЕРБ – Сливен не е имала такава консолидация около номинация за кмет. Той е човекът, който е най-подготвен и от когото няма да се срамуваме“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

 

Предстои листата с номинираните за общински съветници от ГЕРБ да бъде одобрена от Изпълнителната комисия на партията.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев