Мария Белова и Стефан Радев присъстваха на състезанието по ориентиране за Купа „Сливен”

---
17.08.2015 / 15:28

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Мария Белова присъства на Националното състезание по ориентиране за Купа „Сливен”, което се проведе от 14 до 16 август на Карандила. Тя се запозна с организацията на проявата и разгледа базовия лагер на ориентировачите.

Мария Белова беше придружавана от Стефан Радев-кандидат за кмет на Сливен от ГЕРБ, областния организационен секретар Керанка Стамова, областния координатор на ЖГЕРБ Милена Чолакова, Христо Котов от НИС на МГЕРБ и др.

В надпреварата се включиха над 400 състезатели от 10 до 80 годишна възраст от 29 клуба в цяла България и участници от чужбина. Те демонстрираха уменията си в ориентирането по трасетата в местността „Слънчева поляна”. През първите два дни те събираха точки в класирането за Купа „Сливен”, а третия ден - за класирането за купата на името на Дилян Ибришимов, загинал ориентировач. Купа „Сливен” спечели отборът на Търговище. Организаторите бяха планирали занимателни игри с елементи от ориентирането за деца под 10-годишна възраст, предизвикателства за всички възрасти и изненади. Част от наградите в състезанието връчиха Стефан Радев и Керанка Стамова.

Мероприятието е част от календарния план на Българската федерация по ориентиране. Организатори са Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни” и Клуб по ориентиране „Диана” – Ямбол, с подкрепата на Българска Федерация по Ориентиране, Община Сливен, Туристическо дружество "Сини камъни", Жени- ГЕРБ и др. Състезанието се провежда за пета поредна година.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев