Тенис-турнирът „Болярка къп”-Сливен ще се проведе за 15-ти път под патронажа на Десислава Танева

---
17.08.2015 / 09:45

Над 200 участника ще се включат в 15-то издание на тенис-турнир „Болярка къп”, който ще се проведе от 4 до 6 септември 2015 год. в град Сливен. Най-големият любителски турнир по тенис в България се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните и областен председател на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева. Поради нарастващия интерес турнирът ще се проведе отново на трите тенис бази в града във формат „смесени двойки”, като на разположение ще бъдат 10 шамотни корта.

 

Заявки за участие се подават до 18:00 часа на 1 септември на лично съобщение във facebook - Болярка Тенис или на email: boliarka_tennis_cup@abv.bg

Жребият на турнира ще бъде изтеглен на 1 септември в 19:00 часа. Осигурен е награден фонд с купи, парични и предметни награди. За всички участници в турнира е предвидена томбола с изненади и вечерно DJ парти.

 

Поради желание на много професионалисти да участват в турнира, тази година за първи път се сформира една ПРО-АМ група ( професионалист и аматьор), където участниците ще имат възможност да се състезават помежду си - всеки срещу всеки, до излъчване на най-добрата двойка. В тази група могат да вземат участие всички, които отговарят на следните условия -единият от участниците в двойката да е любител тенисист, да не е бил никога картотекиран като състезател, да е навършил 16 години, да не е действащ треньор или инструктор и да не е студент по тенис. Вторият участник в двойката може да бъде треньор, инструктор, студент или състезател по тенис, но да не е участвал през настоящата 2015 год. в турнири от календара на БФТ/ITF . За три дни Сливен ще бъде център на тениса. В града на Стоте войводи се срещат любителите на атрактивния спорт и преживяват с публиката интригуващи моменти.

 
 

Copyright © 2008-2023 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев