Цветан Цветанов: ГЕРБ ще даде европейско развитие на община Котел

---
24.08.2015 / 11:27

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам,-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с представители на структурите на ГЕРБ в община Котел. Той разговаря с кандидатите за кметове в региона. „Обсъдихме подготовката за предстоящия местен вот и необходимостта от мобилизация. Имаме потенциал в Градец, Ябланово и Котел - убеден съм, че ГЕРБ ще бъде победител и ще дадем истинското европейско развитие на общината”, каза Цветанов.

Цветан Цветанов и министърът на земеделието Десислава Танева бяха сред официалните гости на Националния събор на народната носия „Жеравна 2015”.

„За мен е изключително важно съхраняването на традициите и обичаите, характерни за българския фолклор. На събора дойдоха много хора от всички краища на страната, за да се потопят в атмосферата на България от времената на нашите баби и дядовци. Всички бяха в народни носии, които представят различните фолклорни области на стара България. Чувството е неописуемо”, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

На събора присъстваха представители на ГЕРБ-Сливен, сред които народният представител Мария Белова и кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев.

Фестивалът на фолклорната носия се провежда за осми пореден път по инициатива на Христо Димитров –хореограф и режисьор на Национален фолклорен ансамбъл „Българе”. Проявата популяризира българския фолклор и обичаи.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев