Партия ГЕРБ се регистрира първа за местните избори

---
25.08.2015 / 10:49

ПП ГЕРБ се регистрира първа в Централната избирателна комисия за предстоящите местни избори. Документите и необходимите подписи за регистрация бяха внесени в ЦИК от председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и от заместник-председателя на щаба и административен секретар на партията Цветомир Паунов.

За поредна година първото място за регистрацията на ГЕРБ в ЦИК е гарантирано, благодарение на членове на младежката организация на партията, които дежурят денонощно пред сградата на Централната избирателна комисия от 10-ти август.

„ГЕРБ се подготвя за десетата си поредна победа с това, което можем да покажем като реални видими резултати. Това е нашият отчет пред избирателите. София днес е една от най-красивите столица в Европа, благодарение на Йорданка Фандъкова. Искаме развитието на България да бъде еднакво навсякъде-когато местната власт бъде силна райони като Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Шумен, Разград и Търговище ще могат да се възползват от оперативните програми, които предлага ЕС. Днес внесохме в ЦИК 9999 подписа, според изискването, но за четири дни бяха събрани над 32 хиляди подписа. Искам да благодаря на МГЕРБ за това, което направиха за десети пореден път във връзка с участието ни на национални избори. Това е една добра традиция, с която те искат да създадат по-голяма активност у младите хора. Дават пример като участват активно в реалния политически живот на ГЕРБ и на страната като цяло”, каза Цветан Цветанов.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев