Активно участие на младежи от Сливен в Летния университет на МГЕРБ във Варна

---
29.08.2015 / 10:17

Представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен участват в осмия редовен Летен университет на МГЕРБ, който се провежда във Варна под мотото „‪#‎BG265‬”. Сред тях са Христо Котов, който е член на националното ръководство на младежката организация, областният координатор на МГЕРБ-Сливен Даниела Христова, както и членове на структурите в Твърдица, Нова Загора и Котел.

Във форума участват 220 младежи от цялата страна. Събитието беше открито от председателя на Предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който каза, че силата на ГЕРБ е да гради мостове. „Вашият поглед е жизнено важен за нас. Вие сте хората, които трябва да останете тук, да градите България и да развивате своя потенциал. Важно е всичко, което правим в ГЕРБ, да се противопоставя на популизма. Това, което имате Вие, младите, като перспектива днес, смятате ли, че щеше да бъде възможно, ако България не беше част от силна и обединена Европа”, каза Цветанов.

 

Сред лекторите на семинара е министърът на земеделието и храните Десислава Танева. Тя запозна младежите с политиките на Министерството на земеделието и храните (МЗХ), и целите, които екипът си поставя, а именно - развитие на едно балансирано земеделие.

„Радвам се на огромния интерес на младите хора към въпросите, свързани с отрасъл "Земеделие". Оказа се, че много от тях се занимават именно със земеделие, което е много положително за развитието на страната ни. Министерството на земеделието и храните прави всичко възможно този отрасъл от икономиката да бъде по-атрактивен и привлекателен за младите хора”, каза Десислава Танева.

Гости на форума са евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Ковачев, Владимир Уручев, Ева Паунова, Емил Радев и Андрей Новаков, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов и др.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев