ГЕРБ-Сливен проведе турнир по стрелба за журналисти

---
02.09.2015 / 18:05

ГЕРБ-Сливен организира турнир по стрелба за журналисти от местни местни и национални медии. В надпреварата се включиха и представители на общинската организация на партията. Участниците бяха разделени на два отбора – мъже и жени. В проявата се включиха около 30 желаещи – мъже и жени. Те провериха точния си мерник с пистолет "Макаров", 22-ри калибър.

Стрелбата се проведе в комплекс „Стрелец”, на разстояние от 25 метра, при пет зачетени опита, с три предварителни.

 

Победата при мъжете спечели Христо Котов от младежката структура на ГЕРБ с 39 точки и по-добра стрелба на баража. Втората позиция бе Радослав Радев от домакините, също с 39 точки, но с по-слаб резултат на баража. Трети се класира Данаил Христов от „Сливен нюз” с 37 точки.

В групата на жените класирането оглави Добринка Иванова от ТВ Канал 6 с 26 точки, пред Здравка Танева – Дарик радио и Валя Марева – радио „Фокус” с по 5 точки.

 

Победителите при мъжете и жените бяха удостоени с купи, а подгласниците във всяка една от групите получиха грамоти и писалки за точно отразяване на новините.

 

Наградите връчи кандидатът за кмет на Сливен от ПП ГЕРБ Стефан Радев.

Той обяви, че турнирът ще се превърне в традиционен и предложи да се помисли за наименование. Журналистите единодушно предложиха надпреварата да бъде с две имена, в памет на спортните журналисти Величко Жечев и Ангел Димитров, които години наред организираха и провеждаха по различни поводи турнири по стрелба и други спортни прояви.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев