Здравко Костадинов, ГЕРБ: Чрез Споразумението за толерантност гарантираме позитивна кампания

---
24.09.2015 / 12:48

„Вярваме, че чрез Споразумението за толерантност декларираме своята отговорност към избирателите и ще положим усилия за качествена и позитивна кампания”. Това заяви общинският председател на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов по време на подписването на предложения от ГЕРБ документ за предизборна почтеност и толерантност. Той подчерта, че това е надпартиен акт, включването в който отличава сериозните и отговорни политически субекти от тези, които задоволяват лични амбиции или се стремят да обслужват нечии интерес. „Не одобряваме ударите под кръста, личностните нападки и компроматната война. Вярваме, че предизборната кампания трябва да е само в полето на идеите за бъдещето на Сливен”, допълни Костадинов.

Споразумението беше подписано от ГЕРБ, БСП, коалиция „Реформаторски блок”, „ВМРО - Свети Георги Победоносец”, коалиция „Съюз за Сливен” и Българска радикална левица. Представителят на Движение "Напред България" отказа да подпише документа.

Присъстващите решиха оригиналът на Споразумението да бъде предоставен на Общинската избирателна комисия. Останалите партии, коалиции и инициативни комитети могат да се присъединят и подпишат документа до 24 септември вечерта, преди старта на предизборната кампания.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев