Цветан Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която регистрира пълни листи във всички 265 общини

---
24.09.2015 / 22:32

ГЕРБ е единствената партия, която регистрира пълни листи във всички 265 общини. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който представи на брифинг готовността на ГЕРБ за предизборната кампания за местни избори. "5181 кандидати за общински съветници е регистрирала партия ГЕРБ за участие в местните избори. Ние сме единствената партия с пълни листи във всички 265 общини“, заяви Цветанов и посочи, че има партии, които са традиционно силни през последните 25 години, но нямат пълни листи.

Според зам.-председателят на ГЕРБ, партията вече има избрани 14 кметове на кметства, защото в някои общини има само по един кандидат за кмет и той е от ГЕРБ. „Най-много са във Варненска област - 7 в община Аксаково, 2-ма в Аврен, в общините Ветрино, Джебел, Берковица и други“, обясни Цветанов.

В кампанията си ГЕРБ ще се вмести в проектобюджета от позволените от закона 4 милиона лева, гарантира председателят на Националният предизборен щаб. „Ще водим толерантна и градивна кампания, ще достигнем до повече избиратели с личен контакт. Кампанията ни ще е лице в лице, за да дадем отчет за свършеното и да покажем новите предизвикателства в местната власт“, заяви Цветан Цветанов.

Цветанов посочи, че ГЕРБ залага на иновативните моменти в кампанията, за да могат да се представят най-добрите акценти.

Симеон Велков от Националния предизборен щаб на ГЕРБ представи приложенията за Андроид и за iOS , който партията пуска за предизборната кампания. „Приложенията за телефони и таблети ще предават новини в реално време за кампанията. Към тях ще има и линк към фейсбук, в който младежите на ГЕРБ ще са много активни. Няма да използваме тролове“, подчерта Велков. Според IT-специалистът от ГЕРБ, когато приложението бъде насочено към плакат на кандидат на партията, то ще сканира определени елементи и директно ще включва видео от кампанията.

Няколко вида плаката ще има ГЕРБ за кампанията - за общински кмет, заедно с районен кмет, с листата за съветници. Те бяха показани от Елен Герджиков от щаба на ГЕРБ.

„За тези общини, където до момента ГЕРБ нямат кметове, има по-различни плакати, на които е щамповано "Време е" заедно с "Видими резултати за Монтана", например. Такива ще са плакатите за общини, които не са се представили добре в последните 4 г., не са работили добре с европейски програми и не са били добре управлявани“, обясни Елен Герджиков.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев